Arvokiinteistöjen linjasaneerauksen asiantuntija

Erikoisalaamme ovat vaativat linjasaneerauskohteet kuten arvokiinteistöt ja muut mittavaa ammattitaitoa edellyttävät saneerauskohteet. Palvelumme kattavat korjausrakentamisen kokonaisvaltaisesti pienpalvelu-urakoinnista kokonaisvastuu-urakoihin (KVR-urakat). Toteutamme linjasaneerauskohteissa huoneistoihin ammattitaidolla myös keittiö-, lattia- ja muita remontteja.

Asiakkaan tarpeet ovat tärkeällä sijalla hyvin hoidetussa urakassa. Ajantasainen tiedotus sekä mobiilisti että sähköpostitse, kullekin työmaalle avattavat asukassivut ja aikatauluissa pysyminen muun muassa ovat suoranaisia kunnia-asioitamme. Ja nämähän hoidetaan, kun työstä vastaavat osaavat ja innostuneet ammattilaiset. Palveluksessamme on neljäkymmentä mukavaa ja kokenutta rakennusalan konkaria. Lisäksi meillä on useita pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja aliurakoitsijoita, joiden laatuun voimme luottaa. Jokaiselle työmaalle on nimetty oma työnjohtaja, jonka hihasta voi nykäistä aina kun tulee lisäkysymyksiä vaikka omaan huoneistoremonttiin liittyen.

Tutustu referenssikohteisiimme

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy on vuonna 1989 perustettu vaativiin linjasaneerauskohteisiin keskittynyt urakoitsija pääkaupunkiseudulla. Erikoisalaamme ovat Helsingin keskustan arvokiinteistöt ja muut mittavaa ammattitaitoa edellyttävät saneerauskohteet.

Lue lisää

Yhteystiedot

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy - Design: RFM