Paras koti – kotisi parhaaksi

Toteutamme kotitalouksille esim. keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja terassiremontit sekä kaikki maalauskunnostustyöt edullisesti ja ammattitaitoisesti. Taloyhtiöille teemme mm. porrasmaalauksia, saunaosastojen kunnostuksia ja pesuloiden rakennustöitä. Jokaista projektiamme vetää aina ammattitaitoinen työnjohtaja ja tarjoamme kaikki remontit halutessanne ”avaimet käteen” -periaatteella. Työmaille osoitetaan tarvittaessa vastaava mestari ja valvoja.

Yhteistyökumppaneinamme toimii eri alojen suunnittelijoita, asbestikartoittajia ja laillistettuja asbestipurkajia. Meillä on myös hyvät suhteet useisiin eri kalusteliikkeisiin ja tavarantoimittajiin, joten saat kaikki kalusteet ja tarvikkeet varmasti edullisesti.

Olemme toteuttaneet tuhansia huoneistoremontteja; mm. Otaniemen opiskelijakylän huoneistoremontteja jo yli 15 vuotta, kymmeniä HOASin opiskelija-asuntoremontteja sekä SOS Lapsikylän kohteita.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti. Huomaa että vahinkosaneeraustilanteissa on toimittava nopeasti!

 

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti

Rahoitus

Hoida hankintasi vaivatta OPn rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

OP-rahoitusesimerkkejä

• Rahoitus 1 000–30 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Luoton perustamismaksu 50 €.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
• Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
• Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

*KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 9,59 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 414,61 €. (Tilanne 02/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy on vuonna 1989 perustettu vaativiin linjasaneerauskohteisiin keskittynyt urakoitsija pääkaupunkiseudulla. Erikoisalaamme ovat Helsingin keskustan arvokiinteistöt ja muut mittavaa ammattitaitoa edellyttävät saneerauskohteet.

Lue lisää

Yhteystiedot

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy - Design: RFM