Työnjohtaja

Hyvän tilauskantamme vuoksi haemme loppuvuodesta alkavalle linjasaneeraustyömaalle kokenutta vastaavaa työnjohtajaa.

Tulevassa kohteessamme työskentelee sekä omia ammattimiehiämme, että tuttuja ja hyväksi havaittuja aliurakoitsijoita. Koska toimit työmaalla työntekijöidemme lähiesimiehenä, arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta, ihmisläheistä henkilöjohtamista sekä vuorovaikutustaitoja.

Korostamme näitä, sillä arvoihimme liittyy ensiluokkaisen työn jäljen lisäksi työmaalla työskentelevien-, yhteistyökumppaneiden- sekä asiakkaiden arvostus.

Koulutukseltasi voit olla joko rakennusinsinööri tai -mestari, tai saatat olla työn kautta vankan kokemuksen hankkinut työnjohtaja.

Ymmärrät dokumentoinnin merkityksen ja sinulla on hyvä IT-osaaminen.

Taustatukenasi toimivat mm. työpäällikkö, osakasvastaava sekä muu toimihenkilöporukka.

Soita tai lähetä sähköpostia, niin kerromme lisää!

P.S
Jos työnjohtotehtävät linjatyömaalla eivät tunnu omalta, mutta työskentely meillä kyllä,
voit jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen muihin mahdollisiin työnjohdon tehtäviin.
Teemme pienempiä korjausrakentamisen töitä mm. taloyhtiölle, joten koskaan ei tiedä…


ARVOKIINTEISTÖJEN KOKENUT ASIANTUNTIJA

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy on vuonna 1989 perustettu vaativiin linja­saneeraus­kohteisiin keskittynyt urakoitsija pää­kaupun­kiseudulla. Erikois­alaamme ovat Helsingin keskustan arvo­kiinteistöt ja muut mittavaa ammatti­taitoa edellyttävät saneeraus­kohteet.

Palvelumme kattavat korjaus­raken­tamisen kokonais­valtaisesti – pien­palvelu-urakoin­nista kokonais­vastuu-urakoihin. Toteutamme linja­saneeraus­kohteissa huoneistoihin ammatti­taidolla myös keittiö-, lattia- ja muita remontteja.

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy on vuonna 1989 perustettu vaativiin linjasaneerauskohteisiin keskittynyt urakoitsija pääkaupunkiseudulla. Erikoisalaamme ovat Helsingin keskustan arvokiinteistöt ja muut mittavaa ammattitaitoa edellyttävät saneerauskohteet.

Lue lisää

Yhteystiedot

Rakennusliike Asko Kokkonen Oy - Design: RFM